Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
ZOLTÁN MODRÓCZKI

43 441 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 2. ledna 2017
Plocha celková 2 000 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 2 000 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Podkroví
ID nemovitosti U83040
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 2 000 m²

Popis nemovitosti

Hotel nabízí 22 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, z toho 2 s bezbariérovým přístupem, restauraci, vinárnu s barem, vířivý bazén, saunu a tělocvičnu. Parkování je možné před hotelem nebo na zabezpečeném dvoře hotelu pro 40 aut. K dispozici jsou 2 garáže.
Hlavní objekt hotelu má tři nadzemní a jedno podzemní podlaží. V 1. NP je prosklená dřevěná veranda jídelny, restaurace, vinárna s barem, kuchyně se zázemím přípraven a skladů, kancelář, sociální zařízení hostů a personálu – při letním posezení je k dispozici WC přístupné ze zahrádky. Restaurace a vinárna jsou oddělené chodbou. Dále jsou v přízemí 2 pokoje s bezbariérovým přístupem. Oba mají vlastní koupelnu a WC s bezbariérovým řešením. Tyto pokoje mají vlastní vchod. Restaurace pro 40 osob má dřevěné obložení stěn, keramickou dlažbu, zajištěné odvětrávaní. Dřevěná veranda jídelny je určena pro 26 osob a je zateplená. Vinárna s barem je určena pro 36 osob. Stěny jsou obloženy dřevem, na podlaze je keramická dlažba. Je zajištěno odvětrávání. V létě je možné posedět na zahrádce, která je oddělena od silnice živým plotem ze stromků. Zahrádka má zámkovou dlažbu. Ze dvora je v přízemí kotelna s kotlem na tuhá paliva a se záložním elektrickým kotlem. Kotelna je přístupná ze dvora, přes kuchyň i z budovy přístavby.
V 1. patře jsou pokoje hostů s vlastní koupelnou a WC, dále je zde úklidová místnost. V podkroví jsou pokoje pro zaměstnance, sklad prádla, půda a místnost pro zařízení Radiomobilu (komunikační společnost).
V 1. podzemním podlaží je vodárna s tlakovými nádržemi a čerpacím zařízením, které mají náhradní jištění.
V přízemí objektu přístavby se nachází tělocvična, vířivý bazén, sauna, šatna, technická místnost a prádelna. Místnost bazénu má na stropě dřevěný kazetový podhled s integrovanými svítidly, na stěnách jsou obklady a na podlaze dlažba. Tělocvična je pokryta kobercem, přes jednu stěnu je zrcadlo.
V 1. patře a 2. patře (podkroví) přístavby jsou pokoje pro hosty, každý opět s vlastní koupelnou a WC.
Původní budova s přístavbou mají půdorys ve tvaru písmene L. Na dvoře jsou kotce na dříví, stavba čističky odpadních vod a parkoviště pro hosty. Okna jsou plastová, ve vinárně s barevnými skly zalitá olovem. Hotel je ve velmi dobrém stavebně-technickém stavu. K dispozici je veškerá technická dokumentace hotelu.
Hotel je umístěn v centru obce Sněžník, okres Děčín při silnici Sněžník – Jílové. V blízkosti jsou hranice se Spolkovou republikou Německo. Obec je vzdálena 10 km od hraničního přechodu v Petrovicích. Okolí hotelu je ideální pro vycházky do blízkých lesů, pro houbaření, pro pěší, cyklisty a vozíčkáře je zde celoročně otevřená hraniční turistická stezka do Saska Jílové/Sněžník-Rosenthal, pro horolezce je zajímavá blízkost Tiských stěn, které patří do chráněné krajinné oblasti Labské Pískovce. Krásnou vyhlídku nabízí nejvyšší bod Děčínské vrchoviny – stolová hora výjimečná svou rozlohu „Děčínský Sněžník“ (723 m. n. m.), na které je rozhledna s jedinečným výhledem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit