Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

219 995 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

965 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 598 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Bazény Venkovní
ID nemovitosti F8148-xxx-2153570851
Plocha celková 600 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 30. října 2023
Plocha užitná 599 m²

Popis nemovitosti

Jsme jednička na trhu a odborníci na vaše nemovitosti v zahraničí. Naším cílem je představit atraktivní nemovitosti v zahraničí na českém trhu. Pojďte s námi do Španělska a využijte náš investiční zájezd na prohlédnutí atraktivních nemovitostí.

Nabízíme vám ke koupi vilu ve stylu Cibeles, orientovanou na východ s jižním velkým bazénem.

Schody vedou na velkou otevřenou verandu se střechou. Někteří se rozhodli tuto část zasklít, aby vytvořili světlou, slunnou zimní zahradu, kterou lze používat po celý rok. Přední dveře vily vedou do vstupní haly a do velkého, otevřeného obývacího pokoje. Obývací pokoj je mimořádně prostorný a díky třem velkým oknům dovnitř proudí dostatek přirozeného světla. Pokoj je vybaven krbem, stropním ventilátorem a klimatizační jednotkou, která zajišťuje vaše pohodlí po celý rok.

Mimo obývací pokoj je velká jídelna/snídaňová místnost s obloukem do kuchyně. Dveře z kuchyně vás zavedou na boční terasu. Jedním směrem vedou schody dolů do přední části domu a druhým směrem nahoru na střešní terasu s pergolou. Odtud jsou výhledy na daleké hory.

Z obývacího pokoje jsou přístupné také tři ložnice. Tato nemovitost má nádhernou hlavní ložnici se spoustou prostoru, klimatizaci, vestavěné skříně a koupelnu. Další dvě ložnice s vestavěnými skříněmi a rodinný sprchový kout. Druhá ložnice má dveře vedoucí ven na dlážděnou terasu a velký altán s výhledem na bazén. Nízké schůdky umožňují přístup k bazénu.

Vila stojí na pozemku o velikosti 600 m2 orientovaný na východ. Většina venkovního prostoru byla vydlážděna několika osázenými obrubami pokrytými okrasným světlým šindelem a osázena místními keři a stromy, díky čemuž je venkovní prostor velmi nenáročný na údržbu. Bazén 11x5 má kolem sebe dostatek prostoru pro nasávání španělského slunce a vzadu je krásný vyvýšený dlážděný květinový záhon, který je krásným prvkem. K dispozici je příjezdová cesta, na kterou se snadno vejdou až čtyři auta, a vrata jsou extra široká, aby se do nich vešel obytný vůz. Nemovitost má vestavěnou část, kterou lze využít jako sklad a další sklad je vybudován pod schodištěm vedoucím na střechu.

Nemovitost se nachází v klidné části Camposol, která těží ze dvou komerčních center, obě s řadou místních zařízení.

Camposol je snadno 15 minut jízdy od krásné pláže Středomoří a nádherného přístavu Puerto de Mazarron. Mezinárodní letiště Murcia (Corvera) je vzdáleno méně než 30 minut jízdy a letiště Alicante je vzdáleno přibližně 1 hodinu.

Vážení klienti, s ohledem na momentální situaci provádíme prohlídky on-line formou živého vysílání. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Vysněný apartmán u moře si můžete koupit z pohodlí domova a pravě teď za velmi přijatelnou cenu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (109)
small left
small right