Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 740 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

20 799 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 11 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Plocha užitná 230 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 21790
Plocha zastavěná 177 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme výjimečnou nemovitost. Jde o objekt bývalé fary z roku 1848, jejíž nejstarší části zde stály pravděpodobně ještě dříve. Dnes je nemovitost vedena jako rodinný dům, kde vládne unikátní genius loci. Přesto není nijak památkově chráněna a nový majitel si ji může upravit dle svých preferencí a potřeb. Dle územního plánu spadá pozemek do plochy bydlení a občanské vybavenosti. Objekt dlouhou dobu chátral. V letech 2012-2014 byl stav nemovitosti stabilizován za pomoci odkopání obvodového zdiva, zřízení drenáže a zhotovení nové střechy vč. krovů a klempířských prvků. Ve stejné době byla v nemovitosti udělána nová elektroinstalace vč. pojistkové skříně a vyrobeny repliky původních dřevěných oken které jsou částečně, provizorně instalované a částečně na nemovitosti uložené. Obojí bohužel utrpělo dílčí škody ze strany vandalů. Došlo také na dostavbu jižního křídla kde se měl nacházet samostatný, mezonetový byt. Celkově je prostor velkorysý díky prvkům jako jsou vysoké trámové stropy(některé původně i malované), velká okna, "zámecké" kazetové interiérové dvoukřídlé dveře, nebo dřevěné podlahy z širokých fošen(80cm). Náš vizualizační 3D půdorys domu je navržen jako tři jednotky s dispozicí 3+kk a 2x 2+kk, stejně jednoduše můžou být v domě pouze dvě jednotky třeba o dispozici 6+kk a 2+kk, prostě dispoziční řešení je volně uzpůsobitelné potřebám nového majitele. Dům a pozemek(421m2) sousedí pouze s pozemní komunikací a obecním parkem, který obklopuje celou zahradu vč. menší stodoly(40m2) stojící na protilehlém konci zahrady. Nemá tak vlastně žádné přímé sousedy a moc nehrozí, že by se to v budoucnu změnilo.
Průkaz Energetické Náročnosti Budovy nebyl zatím dodán, dočasně tedy z legislativních důvodů uvádíme energetickou třidu "G".

Při financování hypotečním úvěrem Vás můžeme doporučit ověřenému hypotečnímu poradci na nezávaznou konzultaci. V případě financování prodejem Vaši stávající nemovitosti, Vám můžeme nezávazně zpracovat posudek na aktuálně dosažitelnou cenu. Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat, rád Vás touto nemovitostí provedu. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejlepší nabídce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (181)
small left
small right