Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

21 062 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení 13. listopadu 2023
Plocha zastavěná 155 m²
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 377529
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitelů Vám nabízíme řadový rodinný dům v obci Jimlín, vzdálenost od okresního města Louny 7 km. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, splňuje požadavky moderního a příjemného bydlení. Za domem se nachází malá zahrádka, která poskytuje maximální soukromí k relaxaci, na pozemku je postaven bazén.
Noví majitelé domu určitě ocení velkou zimní zahradu, kterou lze využívat celoročně, můžete zde posedět s přáteli, kutit nebo uskladnit spoustu sezónních věcí.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, koupelna a vstup do zimní zahrady. V patře jsou tři pokoje a toaleta.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, voda je z řadu, elektřina 240 V a 400 V, plynová přípojka se nachází před domem, rozvod optických kabelů. Vytápění zajišťují krbová kamna na pelety a v patře elektrické přímotopy. Celkový náklad na vytápění činí ročně cca 12.000,-kč. Ohřev vody zajišťuje boiler.
Střecha je sedlová, krytina pálená taška. Zdivo je smíšené, vrchní část porotherm, spodní část kámen. Fasáda je zateplena, vnitřní omítky jsou štukové, okna jsou plastová /trojsklo/, dveře jsou dřevěné, podlahy jsou kombinované - dlažba a plovoucí podlahy.

V obci naleznete potřebnou občanskou vybavenost (škola, školka, obecní úřad, obchod, lékař, pošta), doprava je zajištěna MHD a vlakovým spojením.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right