Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právního servisu a provize

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 15 dny
Plocha celková 584 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 320 m²
ID nemovitosti 647792
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 207 m²

Popis nemovitosti

Hledáte dvougenerační rodinný dům na klidném místě s dobrou dojezdovou vzdáleností do Prahy - cca 45min, či Loun, cca 20 min?
Právě jste ho našli. Dům se nachází na klidném místě v Městys Peruc.
V 1.NP je byt, dispozičně řešen jako 4+1 se samostatnou koupelnou a wc a samostatnou šatnou. Pokoj a ložnice mají dřevěné podlahy. Kuchyně a obývací pokoj pak dlažbu s podlahovým topením a také přímý přístup na zahradu s bazénem. Dále se také dostanete do garáže o velikosti cca 48 m2, která je vytápěná podlahovým topením a ve které se také nachází technická místnost s wc a je zde rovněž možný vstup na zahradu.
V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti z 1.NP je byt o dispozici 3+1. Nachází se zde také půdní prostor, ložnice a dětský pokoj s podhledovým osvětlením. Okna mají stínící rolety spolu se sítěmi proti hmyzu, instalace proběhla roku 2023. Dále koupelna s wc, která má podlahové vytápění a rekonstrukce zde proběhla v roce 2022. Z kuchyně je možný vstup na balkon s výhledem na hrad Hazmburk. Nad kuchyní a obývacím pokojem se nachází otevřené pódium o velikosti cca 16 m2, které je přístupné po točitém schodišti z obývacího pokoje, kde proběhla také rekonstrukce podhledového osvětlení a montáž stínících rolet.
Ve sklepním prostoru o výměře cca 38 m2 se nabízí jeden sklad, místnost pro fitness a kotelna, ve které je umístěna technologie bazénu, solárních panelů a tepelného čerpadla, které bylo nainstalováno v roce 2022. Zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody. Solární panely také slouží k ohřevu vody a to i v bazénu o velikosti 12 m2.
Celková podlahová plocha domu je cca 320 m2. V domě jsou euro okna s izolačním dvojsklem a žaluziemi.
Na zahradě, na jižní straně domu, je terasa s posezením a markýzou. Zahrada je oplocená, okrasná se vzrostlou zelení a s domkem pro uložení zahradního náčiní.
Městys Peruc disponuje občanskou vybaveností - obecním úřadem, poštou, obchodem, mateřskou a základní školou, zdravotním střediskem a kinem. Dominantu obce tvoří zámek Peruc s galerií E. Filly, kostel sv. Petra a Pavla a Oldřichův dub, turisticky oblíbené místo.
Dopravu zajišťuje autobusová a vlaková doprava. Nyní se v blízkosti staví dálnice D7 Chomutov - Praha.
Pro bližší informace a cenu volejte makléře. Ev. číslo: 647178. Bližší informace Vám sdělí Ing. Jíří Šíma, 733 149 048, 733 149 048, sima@dumrealit.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (7)
small left
small right