Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

10 290 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

45 152 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 392
Plocha užitná 258 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Datum vložení před 15 dny
Plocha zastavěná 278 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi tuto krásnou, přízemní novostavbu o dispozici 5+kk. Která se nachází v obci Žalhostice, pouhých 35 minut jízdy od Prahy a 5 minut od Litoměřic.

Rodinný dům stojí na rovinatém pozemku o velikosti 853 m2, který nabízí krásné výhledy na okolní kopce Českého středohoří. Přístup k domu je zajištěn po nové asfaltové komunikaci, která je ve vlastnictví obce Žalhostice. Novostavbu je možné koupit v současném stavu za inzerovanou kupní cenu. V případě, že byste preferovali dokončení domu “na klíč” je možné se domluvit na dokončení stavby dle vašich individuálních přání. Finální kupní cena se pak bude odvíjet od Vašich požadavků a standardu provedení.

Současní majitele na stavbě domu určitě nešetřili - známkou jsou kvalitní hliníková trojskla, pálené keramické střešní tašky Tondach i kvalitní tepelné izolace a hydroizolace. Na všech oknech jsou již instalované podomítkové venkovní žaluzie. Energeticky je dům navržen tak, aby splňoval všechna kritéria a zařadil se do velmi úsporné energetické třídy B. V domě je navrženo podlahové vytápění v kombinaci s tepelným čerpadlem vzduch/voda, které bude umístěno v technické místnosti. Dalším zdrojem vytápění bude krb s výměníkem tepla. Objekt bude odvětráván rekuperací.

Do domu je již přivedena elektřina, plyn i voda, v koupelnách a kuchyni jsou připravené vývody na kanalizaci.

Dům má velmi dobré dispoziční řešení a s užitnou plochou 258m2 zaručí komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. Obývací část je prosvětlená velkými okny s posuvným HS portálem, přes který se dostanete na prostornou terasu. Terasa je orientovaná na jihozápad a může být skvělým místem k odpočinku, nebo kvalitně strávenému času s přáteli. Součástí domu je prostorná garáž, ve které pohodlně zaparkujete dva osobní automobily.

Stavba je zděná, provedena v technologii stavebního systému Heluz. Stropní konstrukci bude tvořit zavěšený SDK podhled na dřevěných vaznících. Na terase je příprava na pergolu.

Lokalita nabízí nejen klid a pohodu, ale také bohaté možnosti pro sport a rekreaci. Cyklostezka kolem Labe je jen kousek od domu a okolní krajina je jako stvořená pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. V blízkém okolí najdete množství zajímavých míst, jako je Park inspirace, Žernosecké jezero, nebo přírodní památka Radobýl. Žalhostice jsou také známé vinnou révou - za zmínku určitě stojí vyhlášené Vinařství pod Radobýlem, které se nachází 10 minut chůze od domu.

V obci je základní a mateřská škola i obchod se smíšeným zbožím, další občanská vybavenost a větší obchody najdete v Lovosicích a Litoměřicích.

Pokud Vás nabídka zaujala, tak neváhejte a domluvte si prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Terezie Příhodová
Terezie Příhodová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Terezie Příhodová
Terezie Příhodová
zobrazit telefon